Doodsoorzaak overleden vrouw nog niet vastgesteld

dinsdag 2 mei 2017

Geleen - Uit het politieonderzoek is geen duidelijkheid gekomen over de doodsoorzaak van een bewoonster die vorige week woensdagmiddag werd aangetroffen in haar woning in de Cityflat.

Naast een sporenonderzoek in de woning, is er in de afgelopen dagen ook sectie verricht op de vrouw. Het lichaam is vrijgegeven. Op dit moment loopt er wel nog een toxicologisch onderzoek, dat nog enkele weken in beslag zal nemen.

De eerder aangehouden 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in vrijheid gesteld. Hij wordt verdacht van diefstal uit de woning waar de dode vrouw werd aangetroffen. Op dit moment is er geen verdenking dat hij mogelijk een rol heeft gespeeld bij het overlijden van de vrouw.

De politie kreeg op woensdag 26 april in de loop van de middag een melding dat er geen contact mogelijk was met de bewoonster. De politie is vervolgens de woning binnengegaan en trof het levenloze lichaam aan. Door rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing werd een uitgebreid onderzoek gestart, om te onderzoek of er mogelijk sprake was van een misdrijf.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geleen | 112 alarmeringen Geleen | Goedkoop Tanken in Geleen | Supermarkten in Geleen | Weerbericht Geleen