Hennepkwekerijen en benodigdheden drugslab in beslag genomen

donderdag 14 april 2016

Hoensbroek / Heerlen - In drie woningen in Heerlen en Hoensbroek heeft de politie woensdag een hennepkwekerij aangetroffen. In totaal werden ongeveer 600 planten in beslaggenomen, gedroogde henneptoppen, een geldbedrag en benodigdheden voor het vervaardigen van synthetische drugs. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

In de kelders van woningen aan de Koestraat in Hoensbroek en de Keerweg in Heerlen was een hennepkwekerij ingericht. In een woning aan de Pastoor Penningstraat in Hoensbroek bevond de kwekerij zich in een van de kamers. In totaal zijn 600 planten in beslag genomen. Bij de zoekingen werd ook 8 kg gedroogde henneptoppen en een geldbedraag van meerdere duizenden euro's in beslag genomen.

In de garage bij een van de woningen stuitte de politie op goederen die gebruikt worden voor het vervaardigen van synthetische drugs. Onder andere een aantal kolven en maatbekers waren aanwezig. Alle aangetroffen voorwerpen, het geld en de drugs, zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

2015210180, 2015210638, 2015210172

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geleen | 112 alarmeringen Geleen | Goedkoop Tanken in Geleen | Supermarkten in Geleen | Weerbericht Geleen