Getuigen gezocht van woningoverval

woensdag 10 februari 2016

Hoensbroek - De politie stelt een onderzoek in naar een woningoverval aan een Van Hövell tot Westerflierhof woensdagochtend. Een aantal onbekenden overvielen een bewoner, vervolgens ze hem gekneveld hebben achtergelaten in zijn woning.

De overvallers wisten toegang te krijgen tot de woning, waarna zij de bewoner mishandelden en vervolgens vastbonden. De verdachten hebben vervolgens de woning doorzocht op waardevolle goederen en geld, waarna ze er met de buit vandoor gingen en het slachtoffer achterlieten. Hij wist zichzelf uiteindelijk na een uur te bevrijden en bij de buren alarm te slaan. De bewoner heeft een hoofdwond overgehouden aan de overval en is ter plaatse een medische controle gehad van ambulancepersoneel.

De Forensische Opsporing heeft een technisch onderzoek ingesteld in en rondom de woning. Ook hebben agenten een buurtonderzoek ingesteld. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de overvallers vermoedelijk ergens tussen 10.00 en 10.30 uur aan de deur gegaan bij het slachtoffer. Getuigen die informatie hebben deze zaak worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geleen | 112 alarmeringen Geleen | Goedkoop Tanken in Geleen | Supermarkten in Geleen | Weerbericht Geleen