Politie zoekt getuigen dodelijke schietpartij

zaterdag 15 april 2017

Sittard - De politie is op zoek naar mensen die vrijdagnacht getuige zijn geweest van een schietpartij, waarbij uiteindelijk een 26-jarige man om het leven is gekomen.

De man werd naar het ziekenhuis in Sittard-Geleen gebracht waar hij aan zijn verwondingen bezweek. Aanvankelijk bestond de indruk dat de man was gestoken, maar de man bleek ernstig gewond te zijn geraakt bij een schietincident. Uit het onderzoek is vast komen te staan dat rond 01:00 uur diverse schoten zijn gevallen in een horecazaak aan de Tudderenderweg in Sittard. Daarbij raakte de man gewond. Vermoedelijk is er voorafgaande aan de schietpartij ergens in de directe omgeving een handgemeen geweest tussen de man en enkele andere personen. 

De politie is op zoek naar meerdere verdachten die er in een zwarte Volkswagen Golf met een Duits kentekenplaat vandoor zijn gegaan. Het kenteken is afkomstig uit Heinsberg en begint met de lettercombinatie HS. Mensen die de auto gezien hebben of mogelijk over  andere informatie beschikken die met de schietpartij te maken kan hebben, worden verzocht de politie hiervan in kennis te stellen. Dat kan via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000 bij Stichting M.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geleen | 112 alarmeringen Geleen | Goedkoop Tanken in Geleen | Supermarkten in Geleen | Weerbericht Geleen